| Autor |
Wiadomo¶æ |
skarbnik Uzale¿niony

Do³±czy³: 30 Maj 2004 Posty: 953 Miejscowo¶æ: Z³otoryja
|
Wys³any: 07-01-2009 11:55 |
|
|
Puki jeszcze jest zima a ja za stary nie jestem chcia³em siê wybraæ na sanki, problem w tym ¿e dawno nie wyci±ga³em ich z piwnicy i za bardzo nie wiem gdzie u nas siê je¼dzi Za m³odu chodzi³em na alejki (sporo tam dzieci teraz) lub na ul. Staszica (na wprost PSP). Innych miejsc za bardzo nie kojarzê (mo¿e co¶ ko³o Wilczej Góry?). Trasa nie musi byæ ekstremalna, wystarczy ma³a górka z kilka sekund jazdy. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
Stokjota Wci±gn±³ siê

Do³±czy³: 18 Wrz 2007 Posty: 181 Miejscowo¶æ: Z³otoryja-Wroc³aw
|
Wys³any: 07-01-2009 12:07 |
|
|
zielone wzgórza za sanepidem _________________ dzieñ jest zbyt krótki na to, aby my¶leæ tylko o sobie |
|
| Powrót do góry |
|
elprzemko Czasem co¶ napisze
Do³±czy³: 13 Gru 2008 Posty: 51 Miejscowo¶æ: Legnica/Z³otoryja
|
Wys³any: 07-01-2009 14:43 |
|
|
tzw górka "jakubówka" na kopaczu nad nowym koscio³em. Pamietam jak jeszcze tam mieszka³em górka ta nie mia³a zadnej konkurencji w z³otoryi chociaz korzystali z niej praktycznie tylko mieszkancy kopacza. ale to byl czad:D nawet skocznia narciarska byla i sie skaka³o |
|
| Powrót do góry |
|
Stokjota Wci±gn±³ siê

Do³±czy³: 18 Wrz 2007 Posty: 181 Miejscowo¶æ: Z³otoryja-Wroc³aw
|
Wys³any: 07-01-2009 14:56 |
|
|
a ta gorka przypadkiem nie nalezy do kogos ?? bo kiedys jak tam bylam musialam szybko uciekac... tylko nie wiem czy dobrze kojarze gorki _________________ dzieñ jest zbyt krótki na to, aby my¶leæ tylko o sobie |
|
| Powrót do góry |
|
elprzemko Czasem co¶ napisze
Do³±czy³: 13 Gru 2008 Posty: 51 Miejscowo¶æ: Legnica/Z³otoryja
|
Wys³any: 07-01-2009 17:28 |
|
|
chyba wszystko do kogo¶ nale¿y  |
|
| Powrót do góry |
|
DZIKIOSIOL Uzale¿niony

Do³±czy³: 04 Sty 2007 Posty: 390 Miejscowo¶æ: Z³otoryja
|
Wys³any: 07-01-2009 17:49 |
|
|
Proponujê pod³±czyæ sanki pod USB, Przywi±zaæ od nich sznurek do monitora i zagoniæ Colina McRae. Do tego uszankê zacisn±æ na dyñkê co by jej nie zwia³o, rozci±æ pierzynê i w³±czyæ wentylator i mamy taki kulig, ¿e siê mo¿na posraæ z nadmiaru adrenaliny.
Ps. Mo¿na nawet browca waln±æ na oesie i nikt Wam z³ego s³owa nie powie. |
|
| Powrót do góry |
|
snka17 Uzale¿niony

Do³±czy³: 10 Lip 2008 Posty: 254 Miejscowo¶æ: Z³otoryja
|
Wys³any: 07-01-2009 18:21 |
|
|
ja proponuje zalew xD albo gorki za moim domem  |
|
| Powrót do góry |
|
VILIS Uzale¿niony

Do³±czy³: 26 Wrz 2008 Posty: 843 Miejscowo¶æ: Z³otoryja/ Jelenia Góra
|
Wys³any: 07-01-2009 19:28 |
|
|
Zalew- z sanek na ³y¿wy od razu  _________________ Nigdy nie odmawiam pacierza i alkoholu |
|
| Powrót do góry |
|
Ukryta Klimatyzuje siê

Do³±czy³: 24 Maj 2008 Posty: 19
|
Wys³any: 07-01-2009 19:49 |
|
|
Na sanki to mi¿e byæ tak górka naprzeciwko KPP na alejkach jedna malutka druga troche wieksza ¿adnej rewelki ale zjechaæ mo¿na , a druga ko³o dwójki dok³adnie na przeciwko w tym lasku zaraz ko³o chodnika z ³aweczkami tylko trzeba uwa¿aæ na krawê¿nik na dole bo mo¿na sobie pupê obiæ  _________________ "...Trzeba wiedzieæ kiedy zej¶æ ze sceny niepokonanym..." |
|
| Powrót do góry |
|
bahrara Sta³y bywalec

Do³±czy³: 17 Sty 2008 Posty: 212 Miejscowo¶æ: Z³otoryja
|
|
| Powrót do góry |
|
kas³oñ Uzale¿niony

Do³±czy³: 16 Maj 2004 Posty: 960 Miejscowo¶æ: Wilków
|
Wys³any: 07-01-2009 20:19 |
|
|
"Cygan" - czyli górka miêdzy dzia³kami (Asnyka, Górnicza) a domkami powy¿ej Podmiejskiej. No i te dzia³ki (s± 2 fajne górki).
Albo zalew - górka, z której kiedy¶ bardzo fajnie je¼dzi³o siê na sankach, a teraz je¼dzi siê po ¶niegu rowerem  |
|
| Powrót do góry |
|
VILIS Uzale¿niony

Do³±czy³: 26 Wrz 2008 Posty: 843 Miejscowo¶æ: Z³otoryja/ Jelenia Góra
|
Wys³any: 07-01-2009 20:26 |
|
|
ta gorka kolo cmentarz wylozona kostk±  _________________ Nigdy nie odmawiam pacierza i alkoholu |
|
| Powrót do góry |
|
skarbnik Uzale¿niony

Do³±czy³: 30 Maj 2004 Posty: 953 Miejscowo¶æ: Z³otoryja
|
Wys³any: 07-01-2009 22:40 |
|
|
| VILIS napisa³: | ta gorka kolo cmentarz wylozona kostk±  |
Gdyby nie auta by³o by fajnie, niby kostka ale spora warstwa ¶niegu dzi¶ by³o i mo¿na jechaæ. Jednak polecam inne sprawdzone dzi¶ miejsce - Górka Mieszczañska. Fajny d³ugi zjazd, spokojna okolica. W przysz³o¶ci inne miejsca postaram siê sprawdziæ o ile ¶nieg pozwoli. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
Sawyer Uzale¿niony

Do³±czy³: 27 Lip 2004 Posty: 1750 Miejscowo¶æ: Sojerowo Wielkie
|
Wys³any: 08-01-2009 9:51 |
|
|
za m³odu fajnie siê je¼dzi³o w drodze na Wilcz± Górê, ale nie wiem czy tam teraz aby nie ogrodzili, a by³y dwa fajne stoki  _________________ Always look on the bright side of life
 |
|
| Powrót do góry |
|
MaddDogg Wci±gn±³ siê

Do³±czy³: 22 Lip 2008 Posty: 163 Miejscowo¶æ: Z³otoryja
|
Wys³any: 08-01-2009 9:54 |
|
|
Hehe polecam tzw."¦ciankê" na Górze Mieszczañskiej  _________________
" W Z³otoryi niezmiennie, tylko MKS Zag³êbie" |
|
| Powrót do góry |
|
Adams Uzale¿niony

Do³±czy³: 11 Gru 2006 Posty: 327 Miejscowo¶æ: Z³otoryja
|
Wys³any: 08-01-2009 17:06 |
|
|
Tak jak Kas³oñ napisa³ - swietna jest górka na Asnyka. Zjazd az do samego "stadionu narodowego" Tylko potem to podchodzenie........... Na dzia³kach tez z powodzeniem mo¿na posmigaæ. Górek do wyboru  |
|
| Powrót do góry |
|
jar007 Uzale¿niony

Do³±czy³: 01 Cze 2007 Posty: 460 Miejscowo¶æ: Z³otoryja/Wroc³aw
|
Wys³any: 08-01-2009 21:07 |
|
|
ja za ³ebka najczê¶ciej je¼dzi³em na alejkach ale tam dalej trochê w "parku" albo ko³o krzy¿a na Staszica super zawsze by³o na dzia³kach ale potem p³otki postawili. a ze szko³y SP3 siê na w±wóz chodzi³o. Nad zalewem oczywi¶cie te¿ super ale za ³ebka raczej rzadko tam je¼dzi³em bo daleko by³o.kilka lat temu je¼dzi³em tam na butach i zabawa by³a niesamowita:D _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
kas³oñ Uzale¿niony

Do³±czy³: 16 Maj 2004 Posty: 960 Miejscowo¶æ: Wilków
|
Wys³any: 08-01-2009 22:44 |
|
|
| MaddDogg napisa³: | Hehe polecam tzw."¦ciankê" na Górze Mieszczañskiej  |
Ta ¶cianka ma³a, ale na sankach i tak ³atwiej zjechaæ ni¿ rowerem
Ja polecam ¶cianê w Szczawnie. A jak kto¶ szuka mocnych wra¿eñ - to niech wejdzie na Halê Szrenick± i zjedzie do Kamieñczyka  |
|
| Powrót do góry |
|
dareq Czasem co¶ napisze
Do³±czy³: 10 Kwi 2007 Posty: 54
|
Wys³any: 08-01-2009 23:46 |
|
|
ja jak jeszcze nie siegalem glowa do stolu jezdzilem na dzialkach na wojska polskiego;) predkosci naprawde mozna niezle osiagnac;) a na koncu efektowny przelot  |
|
| Powrót do góry |
|
Sawyer Uzale¿niony

Do³±czy³: 27 Lip 2004 Posty: 1750 Miejscowo¶æ: Sojerowo Wielkie
|
Wys³any: 09-01-2009 6:46 |
|
|
| kas³oñ napisa³: | | MaddDogg napisa³: | Hehe polecam tzw."¦ciankê" na Górze Mieszczañskiej  |
Ta ¶cianka ma³a, ale na sankach i tak ³atwiej zjechaæ ni¿ rowerem
Ja polecam ¶cianê w Szczawnie. A jak kto¶ szuka mocnych wra¿eñ - to niech wejdzie na Halê Szrenick± i zjedzie do Kamieñczyka  |
ja polecam "¦ciankê" w Szklarskiej ;P na sankach co prawda mog± nie wpu¶ciæ, ale jak kto¶ sobie "jabuszko" przemyci to zabawê bêdzie mia³ przedni±. Mo¿e nawet z fina³em w szpitalu ;] _________________ Always look on the bright side of life
 |
|
| Powrót do góry |
|
DZIKIOSIOL Uzale¿niony

Do³±czy³: 04 Sty 2007 Posty: 390 Miejscowo¶æ: Z³otoryja
|
Wys³any: 09-01-2009 13:50 |
|
|
| Zej¶cie na PKP przy dzia³eczkach, uwaga na rów. |
|